Argentina 3

Argentina 4

Hej bloggen.

Nettet har været helt hen i hegnet, så derfor har jeg ikke fået lavet indlæg om vores ranch tur. Derudover er jeg først lige kommet tilbage efter 5 dage i Uruguay, så dette indlæg bliver muligvis pænt langt, ellers så bliver det til to forskellige? We will see.

Nå, ranch tur! Vi blev hentet på vores hostel og kørte så cirka en times tid, hvorefter vi så ankom på en stor ranch. Man kunne tydeligt se at det en turistattraktion og ikke bare en almindelig ranch, da der holdt mange busser i forvejen og fordi alle på ranchen var klædt ud. For man ved jo godt at man ikke går i sådan noget gammeldags kluns mere.
Vi startede ud med at ride på heste, eller det vil sige vi blev sat op på en hest hver og så fulgte den ellers mere eller mindre med flokken og så red vi en runde i hestefolden. Det var sgu en meget herlig tur.11047131_10206194893098159_802509043_n Derefter var vi ude og køre en runde i hestevogn. Lidt af en bumpy ride, men ellers meget hyggeligt. Så blev det tid til frokost, som var inkluderet i vores ophold. Menuen stod på kæmpe “asado” (som sådan set bare er grill/BBQ), men det var jo mad i lange baner, eftersom vi måske var, et slag på tasken, omkring 350 turister. Som tilbehør var der lidt forskellige salater, bl.a. en med kål, så allerede der var jeg godt tilfreds, for hvis du bestiller “Mixed salat” hernede, består den af: salat, tomat og løg, så det er rart med noget andet. Til dessert fik vi budding, funny thing.P2280122 maden var der “gaucho show” – gaucho er en sydamerikansk cowboy. Efter gaucho showet var jeg selvfølgelig den heldige vinder af en tur bagpå hesten, med en af de ældre gauchoer, jihaaa.
P2280106 P2280118P2280142 P2280155

 

Udover det, har jeg mødt en jeg kender her i Buenos Aires, WTF?!  IMG_2557 (til de lidt ældre læsere af bloggen, så er WTF en forkortelse af what the fuck, som betyder lidt ala “hvad sørensen!”)

 

Bye for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Argentina 3