First stop - Filippinerne

Cebu City

Øv øv øv..

Hej bloggen

Vi har forladt Mövenpick og har nu tilbragt to dage i Cebu City. Det har ikke været særlig nice.
Vi var i Ayala Mall, som siges at skulle være det bedste shoppingcenter i Cebu City. Det var da også fint, men alle forretningerne var internationale kæder, så man havde ligesom set det hele før og priserne var derfor også de samme som i Danmark. Derudover var der ingen damefrisør…….

I går skulle vi have været på heldagstur til Bohol. Det havde vi glædet os rigtig meget til!! MEN selvfølgelig bliver vores tur aflyst, fordi der er lorte vejr – storm og regn. Så vi kunne risikere ikke at kunne komme hjem igen fra øen, og det ville vi ikke kunne risikere, da vi har flybilletter videre til Palawan i dag.
Vi spurgte så hvad man kunne lave i byen… Intet. Der er ikke rigtig noget at lave i byen og slet ikke når det er regnvejr. Derudover er byen også meget fattig og ret slum, så Christoffer er ikke tryg ved at gå på gaden, hvilket jo også begrænse tingene en del. Så vi har brugt de sidste 24 timer på vores hotel værelse (udover de to gange vi har været på den McD, som ligger overfor)

En optur har der dog været de sidste to dage! Jeg har fået min første manicure ever til sølle 10 kroner. Aldrig er mine hænger blevet nusset så meget om, haha
IMG_0355

Om et par timer sidder vi i flyet, på vej videre herfra.
Ses på den anden side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First stop - Filippinerne